Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Elektrosveis sertifisert

M2 og M4 sertifisert

Sveise 900 speil, 900 muffe og hovedledning avløp ski - Haugbro

Her har vi pusset opp et nytt bad til på Jeløya Ifra siste uken i November til siste uken i Desember 2018 - ca. 12m2 med frittstående badekar, stor dusj 140x130 CM, ikke standars akkurat. Men vi fikk satt sammen 2 produkter til å bli et stort. Her har vi også vært total leverandør. Det gikk ca. 5 uker på dette badet ifra å rive det ned til reisverk til det var klart til bruk. Alt elektrisk, vann og avløp er skiftet ut. Nye vegger er bygget opp, etterisolert, og nytt nedsenket tak. Ca. takhøyden her ble ferdig 2.7M. =)

         Pusset opp nytt bad i Oppegård, i November 2018. Ble et flott bad som vi er stolte av! Ca. 4.5 Uke ifra å rive dette ned til sluttmontering. Alt av elektrisk, vann og avløp er skiftet ut. Vegger er justert, etterisolert og ny ventilasjon. For å spare plass, er det flyttet litt på bæring for å få inn en skyvedør med låsekasse. 

Sprinkler for flisfyr med trykk økningspumpe 7-9 Bar. Rør er redpipe som er sveiset. Leverandør er Armaturjonsson og fungerer helt supert!

Elektrosveis kjøle/varmebatteri gjenvinner. Ingen korrosjon eller avgir heller ikke magnetitt eller andre partikler som tetter sirk. pumper, filtre eller vekslere.

Vannbåren gulvvarme lagt over radonsperre før støp. Fremtiden for fornybar varmekilde.

315 mm Elektrosveis.

Varmepumpe installasjon, Væske/Vann.

Montering av Saloon dører ifra Viking bad. 8O) Praktiske og lett montert.

Anborring på hovedvannledning, eternittrør. Seigt å komme igjennom denne.

Gulvvarme i frest spon med aluminiums plater/ Vannbåren varme.

Større varmepumpe anlegg.

Pusset opp et nytt bad ifra reisverk. Samarbeid med kunde som har fått rive og tilpasse selv for å spare på kostnadene. Ny bane membran, litex og flislagt. Frostet dør, og fastfelt. 120 servant, vegghent wc. Badekar helstøpt. Baderoms innreding ifra Viking bad. Flislegger, Tommy Kristiansen. (snekker-Kund selv utført) Vi er utførende planlegger og rørlegger. Utført innenfor 4 ukers.